Jørgen Bendsen, redaktør hos Watch Medier

“Asbjørn Brandt-Pedersen har i sit arbejde for Watch Medier A/S udvist stor grundighed, et stærkt engagement og en meget dedikeret og personlig fortællestil i sit arbejde med at portrættere nogle af ejendomsbranchens markante personligheder. Artiklerne har haft en særdeles høj journalistisk kvalitet, hvor det virkelig er lykkedes Asbjørn at få portrætpersonerne til at give noget af sig selv. Samtidig har artiklerne været blandt de mest læste på både daglig og ugentlig basis på EjendomsWatch.”

Thomas Hundsbæk, daværende pressechef i Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning

“Asbjørns klart største styrke er, at han er mere end almindeligt velskrivende. Hans skrivetalent er meget stort, og han vil sprogligt og fortællemæssigt være en gevinst for et hvilket som helst skrevet medie.

I Sundheds- og Omsorgsforvaltningens magasin Indblik har han lavet modige, personlige, skæve og yderst velfortalte artikler og reportager, der er fyldt med anderledes iagttagelser og nysgerrighed. Asbjørns tekster har løftet journalistikken her, og det er blevet bemærket blandt vores 10.000 ansatte.

Jeg vil varmt anbefale Asbjørn til journalistiske arbejdspladser, der lægger vægt på kreativ formidling og det skrevne ord.”

Tage Majland, redaktionschef på Forbrugerrådet Tænks magasin

“Lige fra begyndelsen viste Asbjørn et højt journalistisk niveau, en grundighed og selvstændighed, som Tænk-redaktionen har haft stor glæde af. Han blev kastet ud i et væld af forskellige emner, han ikke kendte noget særligt til på forhånd, men blev hurtig sikker i at formidle dem i Tænk, Tænk Penge og på tænk.dk.

Journalistisk er han nysgerrig og ikke bange for at blive uvenner med kilder, der mener noget andet end ham selv – hvilket heller ikke bliver et problem, fordi han har sin research i orden. Og så er han en flink og omgængelig type.”